امروزه راه‌های بسیاری برای ورود به بازار ارز دیجیتال وجود دارد،.با اینکه معامله قرارداد آتی بیش از 100 سال است که وجود داشته، اما استفاده از آن در بازار ارز دیجیتال از سال 2017 آغاز شد. بسیاری از صرافی‌ها نیز از آن زمان تا کنون به معاملات آتی علاقه نشان داده‌اند. افراد گاهی اوقات معاملات فیوچرز را با آپشن اشتباه می‌گیرند. از این رو، در این مطلب تعریف اوراق فیوچرز را توضیح داده و کارمزد و نحوه انجام آن در صرافی های ارز دیجیتال را آموزش می‌دهیم.

امروزه راه‌های بسیاری برای بازارهای مالی مثل بازار ارز دیجیتال جهت کسب سود معامله ابداع شده است.  یکی از این راه‌ها فیوچرز است که در بین کاربران از محبوبیت بالایی برخوردار است. البته شرایط معاملات فیوچرز با دیگر معاملات کمی متفاوت است. به معاملات فیوچرز معاملات آتی هم گفته می‌شود.

در این نوع معاملات، سرمایه‌گذارن این امکان را دارند که تا در مورد یک ارز،  قیمت آن را حدس بزند و از طریق حدس خود  سود کسب کند. اگر شما هم به دنبال کسب سود بر اساس حدس قیمت و روند بازار هستید این مطلب را تا پایان دنبال کنید. ما در این مطلب سعی کردیم که به زبان ساده به شما توضیح دهیم که فیوچرز چیست و به شما یاد دهیم که چگونه در بازار ارز دیجیتال به معاملات فیوچرز بپردازید. 

فیوچرز در بازار ارز دیجیتال

معاملات فیوچرز چیست؟

تعریفی که احتمالا شما درباره معاملات فیوچرز شنیده‌اید این است که خریدار و فروشنده برای معامله یک ارز در آینده توافق می‌کنند. اما بیایید با دقت بیشتری این موضوع را بررسی کنیم:

معاملات فیوچرز یا آتی در بازار کریپتوکارنسی با تعریف کالا و سهام کمی متفاوت‌ است. در واقع فیوچرز در بازار ارز دیجیتال، یک راه جهت کسب سود از نوسانات قیمت ارز دیجیتال است، بدون اینکه مالک واقعی ارز باشند. معاملات آتی  به کاربران در بازار کریپتو این اجازه را می‌دهد تا بر روی قیمت آینده یک ارز شرط‌بندی کنند. اما در نظر داشته باشید که مدت زمان معاملات فیوچرز بر اساس پوزیشن معاملاتی شما متفاوت است.

نکته جالبی که در معاملات فیوچرز وجود دارد این است که شما علاوه بر این که از افزایش قیمت کسب سود می‌کنید از کاهش قیمت هم امکان کسب سود را دارید. به همین خاطر اگر شما احتمال می‌دهید که قیمت یک رمز ارز در آینده افت می‌کند، می‌توانید یک پوزیشن شورت باز کنید؛ اگر قیمت رمز ارز بر اساس پیش‌بینی شما پیش رود، شما از این معامله کسب سود می‌کنید. اگر قیمت یک رمز ارز، افزایش پیدا کرد باید پوزیشن این معامله لانگ باشد تا در صورت درست بودن پیش بینی شما کسب سود کنید و اگر پیش بینی شما درست نباشد ضررمی‌کنید.

مفاهیم پایه معامله فیوچرز ارز دیجیتال

اصطلاحاتی در فیوچرز است که هر شخص که قصد وارد شدن به این نوع معاملات را دارد باید با این اصطلاحات آشنایی داشته باشد در زیر هر یک از این اصطلاحات را کاملا برای شما شرح می‌دهیم:

اهرم (Leverage)

قبل از این که به معاملات مارجین در ارز دیجیتال بپردازیم اول باید با مفهوم اهرم آشنا شوید. اهرم به معنی وام گرفتن از صرافی جهت ورود به بازار برای انجام معامله‌ است که اگر این وام گرفتن نبود شما با سرمایه اندکی که داشتید نمی‌توانستید معامله کنید. 

معاملات فیوچرز

برای مثال: شما قصد دارید 1000 دلار تتر با اهرم 5  بخرید، کافی است که یک پنجم ارزش کل معامله یعنی 200 دلار را داشته باشید که بتوانید با 1000 دلار تتر دریافت کنید. به این مدل معامله لورج یا اهرم می‌گویند. افراد تازه وارد در فیوچرز به هیچ عنوان نباید از لوریج‌های بالا استفاده کنند و برای معاملات خود حتما از اهرم‌های کوچک استفاده کنند. جهت قیمت ارز دیجیتال به برتر پرداخت مراجعه کنید.

مارجین در فیوچرز

مارجین فیوچرز چیست؟ مارجین فیوچر در اصل یک رقم است. یعنی مبلغ پولی که شما نیاز دارید، در حساب خود به‌ عنوان درصدی از ارزش کل قرارداد فیوچرز، نگهداری کنید تا بتوانید با آن یک پوزیشن در فیوچرز باز کنید.

در جریان باشید که مقدار مارجین را خود صرافی‌های فیوچرز مشخص می‌کنند. البته بعضی وقت‌ها، شرکت‌های کارگزاری مبلغی تحت عنوان کارمزد به مقدار مارجینی که صرافی مشخص کرده اضافه می‌کنند تا بتوانند مقدار ضرر احتمالی خود را پایین‌تر بیاورند.

•    حجم معاملات(Volume)

یکی دیگر از اصطلاحات رایج فیوچرز، حجم معاملات یا Volume است. هر خرید و فروشی که در تایم فریم خاص 24 ساعته بر روی ارز دیجیتال انجام می‌شود، به آن حجم معاملات می‌گویند. تریدرها در بازار ارز دیجیتال از حجم معاملات برای نوسان گرفتن استفاده می‌کنند. همچنین میشه از فاکتور حجم برای ایجاد نوسان به ویژه در بازارهای رمزنگاری استفاده کرد.

کلام پایانی

قراردادهای فیوچرز یکی از روش‌های پرطرفدار معامله در بورس است که معامله گر ها می توانند از طریق آن سود خوبی را کسب کنند. این قرارداد ها به خریدار ها فروشنده ها اجازه می دهد تا از پیش بر روی قیمت یک دارایی پایه توافق کنند و دارایی مورد نظر خود را بدون توجه به قیمت فعلی آن کالاها در زمان سررسید، تحویل بگیرند.

سوالات متداول؟

1.معامله فیوچرز چیست؟ 

معامله فیوچرز نوعی معامله ارزهای دیجیتال است که نوعی شرط‌بندی بر قیمت ارزهای دیجیتال در آینده است.

2.چند نمونه معامله فیوچرز داریم؟

معاملات فیوچرز انواع مختلفی دارد، برای مثال معامله فیوچرز با تحویل فیزیکی و یا دائمی.

3.اهرم در معامله فیوچرز به چه معناست؟

اهرم به معنی وام گرفتن از صرافی جهت ورود به بازار برای انجام معامله‌ است. 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

مطالب مرتبط

پشتیبانی 24 ساعته برترپرداخت!

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است،